Mostar Köprüsü / Mostar & MeÄ‘ugorje Tour - Window to the Orient - Mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin'in eseridir.

Mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin'in eseridir. Mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayrettin tarafından 1566 yılında neretva nehri üzerine inşa edilen köprünün yapımında 456 kalıp taş kullanıldı. Mostar'ı özellikle sıcak bir yaz günü ziyaret ettiyseniz, köprünün tepesinden alttaki neretva nehri'ne çılgınları gibi atlayan boşnak gençleri göreceksiniz. Neretva nehri'nden 24 metre yüksekte 30 metre uzunluğunda, 4 metre genişliğinde olan mostar köprüsü, dönemine göre gelişmiş bir teknolojiyle inşa edildi. Bosna neretva irmagi uzerinde, osmanli doneminde turkler tarafindan in$a edilen, ve bosna sava$i sirasinda hirvatlar tarafindan bombalanarak mahvedilen .

Neretva nehri'nden 24 metre yüksekte 30 metre uzunluğunda, 4 metre genişliğinde olan mostar köprüsü, dönemine göre gelişmiş bir teknolojiyle inşa edildi. Mostar Köprüsü - Bosna Hersek FotoÄŸraf: Mustafa Yıldız
Mostar Köprüsü - Bosna Hersek Fotoğraf: Mustafa Yıldız from i.pinimg.com
Bosna neretva irmagi uzerinde, osmanli doneminde turkler tarafindan in$a edilen, ve bosna sava$i sirasinda hirvatlar tarafindan bombalanarak mahvedilen . Mostar köprüsü mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin tarafından 1566 yılında,. Mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin'in eseridir. Çekimlerde çift sony a6000 dijital kamera, 7.5 mm balıkgözü lens, uzaktan kumanda, panoramik tripod kafası ve tripod kullanıldı. Amazing old city, the river with deep green color under the bridge is awesome! Neretva nehri'nden 24 metre yüksekte 30 metre uzunluğunda, 4 metre genişliğinde olan mostar köprüsü, dönemine göre gelişmiş bir teknolojiyle inşa edildi. Mostar'ın simgesi haline gelen ve dünyanın . Mostar'ı özellikle sıcak bir yaz günü ziyaret ettiyseniz, köprünün tepesinden alttaki neretva nehri'ne çılgınları gibi atlayan boşnak gençleri göreceksiniz.

Mostar köprüsü mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin tarafından 1566 yılında,.

Çekimlerde çift sony a6000 dijital kamera, 7.5 mm balıkgözü lens, uzaktan kumanda, panoramik tripod kafası ve tripod kullanıldı. Neretva nehri'nden 24 metre yüksekte 30 metre uzunluğunda, 4 metre genişliğinde olan mostar köprüsü, dönemine göre gelişmiş bir teknolojiyle inşa edildi. Mostar'ın simgesi haline gelen ve dünyanın . Mostar köprüsü mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin tarafından 1566 yılında,. Mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayrettin tarafından 1566 yılında neretva nehri üzerine inşa edilen köprünün yapımında 456 kalıp taş kullanıldı. Mostar'ı özellikle sıcak bir yaz günü ziyaret ettiyseniz, köprünün tepesinden alttaki neretva nehri'ne çılgınları gibi atlayan boşnak gençleri göreceksiniz. See 242 photos and 19 tips from 1179 visitors to mostar köprüsü. Bosna neretva irmagi uzerinde, osmanli doneminde turkler tarafindan in$a edilen, ve bosna sava$i sirasinda hirvatlar tarafindan bombalanarak mahvedilen . Amazing old city, the river with deep green color under the bridge is awesome! Mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin'in eseridir.

Mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin'in eseridir. Mostar'ın simgesi haline gelen ve dünyanın . Neretva nehri'nden 24 metre yüksekte 30 metre uzunluğunda, 4 metre genişliğinde olan mostar köprüsü, dönemine göre gelişmiş bir teknolojiyle inşa edildi. Mostar'ı özellikle sıcak bir yaz günü ziyaret ettiyseniz, köprünün tepesinden alttaki neretva nehri'ne çılgınları gibi atlayan boşnak gençleri göreceksiniz. Çekimlerde çift sony a6000 dijital kamera, 7.5 mm balıkgözü lens, uzaktan kumanda, panoramik tripod kafası ve tripod kullanıldı.

Mostar köprüsü mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin tarafından 1566 yılında,. My watercolor of the original bridge. Visited there in
My watercolor of the original bridge. Visited there in from i.pinimg.com
Neretva nehri'nden 24 metre yüksekte 30 metre uzunluğunda, 4 metre genişliğinde olan mostar köprüsü, dönemine göre gelişmiş bir teknolojiyle inşa edildi. Mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayrettin tarafından 1566 yılında neretva nehri üzerine inşa edilen köprünün yapımında 456 kalıp taş kullanıldı. Amazing old city, the river with deep green color under the bridge is awesome! Mostar'ın simgesi haline gelen ve dünyanın . Çekimlerde çift sony a6000 dijital kamera, 7.5 mm balıkgözü lens, uzaktan kumanda, panoramik tripod kafası ve tripod kullanıldı. Mostar'ı özellikle sıcak bir yaz günü ziyaret ettiyseniz, köprünün tepesinden alttaki neretva nehri'ne çılgınları gibi atlayan boşnak gençleri göreceksiniz. Mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin'in eseridir. See 242 photos and 19 tips from 1179 visitors to mostar köprüsü.

Mostar'ı özellikle sıcak bir yaz günü ziyaret ettiyseniz, köprünün tepesinden alttaki neretva nehri'ne çılgınları gibi atlayan boşnak gençleri göreceksiniz.

Amazing old city, the river with deep green color under the bridge is awesome! Çekimlerde çift sony a6000 dijital kamera, 7.5 mm balıkgözü lens, uzaktan kumanda, panoramik tripod kafası ve tripod kullanıldı. Mostar'ın simgesi haline gelen ve dünyanın . Mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayrettin tarafından 1566 yılında neretva nehri üzerine inşa edilen köprünün yapımında 456 kalıp taş kullanıldı. Neretva nehri'nden 24 metre yüksekte 30 metre uzunluğunda, 4 metre genişliğinde olan mostar köprüsü, dönemine göre gelişmiş bir teknolojiyle inşa edildi. Mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin'in eseridir. Mostar'ı özellikle sıcak bir yaz günü ziyaret ettiyseniz, köprünün tepesinden alttaki neretva nehri'ne çılgınları gibi atlayan boşnak gençleri göreceksiniz. Mostar köprüsü mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin tarafından 1566 yılında,. See 242 photos and 19 tips from 1179 visitors to mostar köprüsü. Bosna neretva irmagi uzerinde, osmanli doneminde turkler tarafindan in$a edilen, ve bosna sava$i sirasinda hirvatlar tarafindan bombalanarak mahvedilen .

Bosna neretva irmagi uzerinde, osmanli doneminde turkler tarafindan in$a edilen, ve bosna sava$i sirasinda hirvatlar tarafindan bombalanarak mahvedilen . Mostar köprüsü mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin tarafından 1566 yılında,. Amazing old city, the river with deep green color under the bridge is awesome! Neretva nehri'nden 24 metre yüksekte 30 metre uzunluğunda, 4 metre genişliğinde olan mostar köprüsü, dönemine göre gelişmiş bir teknolojiyle inşa edildi. Mostar'ı özellikle sıcak bir yaz günü ziyaret ettiyseniz, köprünün tepesinden alttaki neretva nehri'ne çılgınları gibi atlayan boşnak gençleri göreceksiniz.

Mostar'ın simgesi haline gelen ve dünyanın . Stari Most | Mostar, Eastern european cities, Bosnia
Stari Most | Mostar, Eastern european cities, Bosnia from i.pinimg.com
Neretva nehri'nden 24 metre yüksekte 30 metre uzunluğunda, 4 metre genişliğinde olan mostar köprüsü, dönemine göre gelişmiş bir teknolojiyle inşa edildi. Çekimlerde çift sony a6000 dijital kamera, 7.5 mm balıkgözü lens, uzaktan kumanda, panoramik tripod kafası ve tripod kullanıldı. Mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayrettin tarafından 1566 yılında neretva nehri üzerine inşa edilen köprünün yapımında 456 kalıp taş kullanıldı. Amazing old city, the river with deep green color under the bridge is awesome! See 242 photos and 19 tips from 1179 visitors to mostar köprüsü. Mostar'ı özellikle sıcak bir yaz günü ziyaret ettiyseniz, köprünün tepesinden alttaki neretva nehri'ne çılgınları gibi atlayan boşnak gençleri göreceksiniz. Bosna neretva irmagi uzerinde, osmanli doneminde turkler tarafindan in$a edilen, ve bosna sava$i sirasinda hirvatlar tarafindan bombalanarak mahvedilen . Mostar köprüsü mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin tarafından 1566 yılında,.

Mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin'in eseridir.

See 242 photos and 19 tips from 1179 visitors to mostar köprüsü. Bosna neretva irmagi uzerinde, osmanli doneminde turkler tarafindan in$a edilen, ve bosna sava$i sirasinda hirvatlar tarafindan bombalanarak mahvedilen . Amazing old city, the river with deep green color under the bridge is awesome! Mostar'ın simgesi haline gelen ve dünyanın . Mostar köprüsü mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin tarafından 1566 yılında,. Çekimlerde çift sony a6000 dijital kamera, 7.5 mm balıkgözü lens, uzaktan kumanda, panoramik tripod kafası ve tripod kullanıldı. Mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayrettin tarafından 1566 yılında neretva nehri üzerine inşa edilen köprünün yapımında 456 kalıp taş kullanıldı. Mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin'in eseridir. Mostar'ı özellikle sıcak bir yaz günü ziyaret ettiyseniz, köprünün tepesinden alttaki neretva nehri'ne çılgınları gibi atlayan boşnak gençleri göreceksiniz. Neretva nehri'nden 24 metre yüksekte 30 metre uzunluğunda, 4 metre genişliğinde olan mostar köprüsü, dönemine göre gelişmiş bir teknolojiyle inşa edildi.

Mostar Köprüsü / Mostar & MeÄ'ugorje Tour - Window to the Orient - Mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin'in eseridir.. Mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin'in eseridir. Mostar'ın simgesi haline gelen ve dünyanın . Amazing old city, the river with deep green color under the bridge is awesome! Mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayrettin tarafından 1566 yılında neretva nehri üzerine inşa edilen köprünün yapımında 456 kalıp taş kullanıldı. Mostar'ı özellikle sıcak bir yaz günü ziyaret ettiyseniz, köprünün tepesinden alttaki neretva nehri'ne çılgınları gibi atlayan boşnak gençleri göreceksiniz.